Aankoopkeuring thermografie

Aankoopkeuring met thermografie

Aankoopkeuring thermografie

Aankoopkeuring

Overweeg je de aankoop van een woning? Vraag dan nu een aankoopkeuring thermografie aan bij Thermografiekeur. Door gebruik te maken van thermografie kunnen wij tijdens de keuring verborgen gebreken zoals isolatieproblemen, luchtlekken, vochtophopingen en een hoog warmteverlies zichtbaar maken.

Aankoopkeuring thermografie

Een aankoopkeuring met thermografie kan je behoeden voor hoge herstelkosten. Bij de aankoop van een woning die er op het eerste oog uitstekend uitziet is niet uit te sluiten dat er verborgen gebreken zoals isolatieproblemen spelen. Wij weten uit ervaring dat er ook bij relatief nieuwe woningen van ernstige problemen sprake kan zijn.

Thermografie maakt warmteverlies zichtbaar

De kosten voor het verwarmen van een woning stijgen al jaren en maken een steeds groter deel uit van de maandelijkse lasten. Om in te schatten of de toekomstige maandlasten van een nieuw huis wel op te brengen zijn is het belangrijk om vóór de aankoop van een woning te weten hoe het met de kwaliteit van de isolatie en het warmteverlies is gesteld.

Aankoopkeuring met thermografie

Een aankoopkeuring met thermografie kan je behoeden voor een miskoop of juist bevestigen dat je de juiste keuze hebt gemaakt.  De keuring bevat een inspectie van de gevels, het dak en de aansluitingen van de vloer op de gevels van de woning van buitenaf. Wanneer daar aanleiding voor is worden eventuele problemen ook van binnenuit gecontroleerd. Verder controleren wij altijd de meterkast  op onveilige situaties.

Omstandigheden bij thermografie

Een keuring van een woning met gebruik van thermografie vereist specifieke omstandigheden. Het is belangrijk is dat er voldoende temperatuurverschil tussen binnen en buiten bestaat. Een minimaal verschil van 10 graden Celsius is vereist. Ook is het bij een aankoopkeuring met thermografie belangrijk dat de zon geen verstoringen in het warmtebeeld geeft. Energiekeurplus voert om deze reden een aankoopkeuring met thermografie uit bij koele weersomstandigheden, vanaf 5 graden, vóór zonsopkomst.

Aanvullende schimmel risico check

Naast een standaard keuring bij aankoop kunnen wij ook aanwijzen op welke plaatsen het risico op condensatie en schimmelvorming bestaat, zelfs wanneer daar op dat moment, door een nieuwe verflaag, geen enkel spoor van vocht of schimmel zichtbaar is.

De kosten voor een keuring bij aankoop van een woning met thermografie zijn €295, voor een aanvullende schimmel risico check brengen wij €100 in rekening.

Ja, ik wil graag een aankoopkeuring met thermografie aanvragen!

[contact-form-7 id=”4771″ title=”Aankoopkeuring”]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum 1 september 2016 Thermografiekeur