Woning

Energieadvies Groningen

Energieadvies woning

In een energieadvies geeft Thermografiekeur duidelijke mogelijkheden om je energieverbruik en je maandlasten te verlagen. Vaak met wel 30 tot 70%! De kosten van energie voor eigenaren van een woning zijn jarenlang gestegen met wel 8% per jaar en maken hierdoor een steeds groter deel uit van de maandlasten. Vandaar dat energiebesparing steeds belangrijker wordt! 

Energieadvies woning

Een advies van Thermografiekeur laat precies zien welke energiebesparende maatregelen bij jou thuis het meest rendabel zijn.  Het bevat een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen en een energielabel. Verder geeft het de kosten en terugverdientijden van deze energiebesparende maatregelen weer. Het is dan ook een uitstekend uitgangspunt voor een stappenplan voor energiebesparing in huis. De meest rendabele maatregelen kun je het eerst laten uitvoeren en de wat minder effectieve maatregelen komen een jaartje later aan bod.

Gratis energieadvies bij aardbevingsschade

Ben je eigenaar van een woning in één van de 9 aardbevingsgemeenten: Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Eemsmond, Ten Boer, Slochteren, De Marne, Bedum of Winsum én heb je een door de NAM erkende schade van meer dan €1000? Dan kun je in aanmerking komen voor een gratis energieadvies en heb je bovendien recht op €4000 aardbevingsschade compensatie te besteden aan energiebesparing!

Energiebesparing begint bij Thermografiekeur

Thermogarfiekeur is specialist in energiebesparing, thermogarfie en Blowerdoor. Wij kunnen helpen bij de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring op het gebied van energiebesparing kunnen zorgen voor scherpe offertes voor onder meer isolatie en zonnepanelen van betrouwbaren partnerbedrijven. Bovendien is Energiekeurplus op de hoogte van subsidies voor energiebesparing. Dus energie besparen bij Thermografiekeur!

De kosten van een energiebesparingsadvies voor een woning zijn €250 inclusief Btw en voorrijkosten. Wanneer er geen kopieën van tekeningen beschikbaar zijn brengen wij €15 in rekening. De kosten voor een spoedopdracht zijn €25.

Ja, ik wil graag een energieadvies aanvragen!

[contact-form to=’info@thermografiekeur.nl’ subject=’Energieadvies’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Adres’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Woonplaats’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’/][/contact-form]

Datum 9 april 2017 Thermografiekeur